Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hátoldali érintőfelület ad telefonunknak a HandyCase

Kütyük

Hátoldali érintőfelület ad telefonunknak a HandyCase

Az egyedi tokkal többé meg sem kell érintenünk telefonunk kijelzőjét.

A minap egy újabb érdekes projekt indult útjának a Kickstarteren. A HandyCase használatával készülékeink hátlapjára varázsolhatunk érintőfelületet, mellyel könnyebb és újszerű kezelhetőséget ígérnek.

A tok elérhető az iPhone 6, iPhone 6 Plius, iPad Mini 2&3 és az iPad Air 2 eszközökhöz. A hátlapot érintő ujjainkat (azaz csak digitális változatát) láthatjuk a kijelzőn használat közben, hiszen enélkül nehéz lenne interaktálni a kezelőfelülettel.

A hivatalos Kickstarter oldalra ellátogatva láthatjuk, hogy pontosan miként működik a kiegészítő, de véleményünk szerint nincs túl átgondolva a koncepció. A leírás szerint a tok megkönnyíti az egykezes használatot, és mindent elérünk vele a kijelzőn.

Arra azonban nem gondoltak, hogy kezünkben tartva a telefont a hátlapot folyamatosan érintik ujjaink, ami jelentősen megzavarhatja interakcióinkat. Tehát talán még nehezebb is kezünkben tartani a telefon úgy, hogy a hátlapon ügyeskedünk.

Minket nem győztek meg afelől, hogy bármiben is segítene a különleges tok, és ráadásul 99 dollárba kerül a legolcsóbb (iPhone 6-hoz való) változat.

Forrás: Kickstarter

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés