Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nextbit telefonja sosem fut ki a tárhelyből

Kütyük

A Nextbit telefonja sosem fut ki a tárhelyből

A Robin mellé 100 GB ingyenes cloud tárhelyet kapunk.

Az összes telefon elkerülhetetlen korlátozásokkal rendelkezik, azonban a Robin alkotói legalább egyet megpróbálnak kihúzni a listából. A Nextbit androidos készüléke ugyanis sosem fut ki a tárhelyből, amit a minden telefonhoz adott 100 GB-os ingyenes felhő tárhelynek köszönhetünk (ha ez elfogy, a vállalat egyszerre növeli meg mindenkinek ingyenesen).

A Kickstarteren indult telefon 32 GB belső tárhelyt kapott, de rendszere folyamatosan figyeli, hogy melyek azok az alkalmazások vagy fájlok, amiket rég használtunk, és azokat felteszi saját cloud tárhelyünkre. Ebből persze a felhasználó semmit nem érzékel, hiszen rányomva egy rész használt programra az adatok azonnal visszakerülnek a telefonra, így mondhatjuk, hogy valóban végtelen tárhellyel rendelkezik a mobil. Természetesen megjelölhetünk olyan appokat, amiket mindig szeretnénk elérni, és ezek nem törlődnek sosem készülékünkről.

Emellett a hardver sem középszerű: 3 GB RAM, Snapdragon 808, 5 és 13 MP-es kamerák, 5,2 colos Full HD kijelző, ujjlenyomat-olvasó, USB C, NFC, 2680 mAh-s akkumulátor, sztereó első hangszórók.

Véleményünk szerint az egyetlen problémája, hogy a felhőbe való mentéssel ugrásszerűen megnő az adatfogalom, ami az itthoni mobilnet árak mellett koránt sem jó hír. A 299 dolláros ára azonban valóban megnyerő, ezért ha érdekel a telefon, mindenképp látogass el a hivatalos Kickstarter oldalára.

c0aa92054e5aa5b1836cb89a954c12c3_original

Forrás: Kickstarter



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés