Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindent a selfiekért: bemutatkozott a Sony Xperia C5 Ultra és az Xperia M5

Kütyük

Mindent a selfiekért: bemutatkozott a Sony Xperia C5 Ultra és az Xperia M5

13 MP-es selfiekamerákkal érkeznek a Sony új készülékei.

A Sony két újabb középkategóriás készülékkel bővítette az Xperia termékcsaládot: Xperia C5 Ultra és Xperia M5. A vállalat elmondása szerint a telefonok igazi selfiekirályok lesznek, hiszen a 13 MP-es kameraszenzoraikkal magasra tették a mércét.

A C5 Ultráról már sokat hallottunk, és a kiszivárgott képeknek köszönhetően már láthattuk a káva nélküli lehengerlő dizájnt. A készülék mindkét oldalán egy 13 MP-es szenzorral lövi a fotókat és még egy belső vakut is kapunk az éjszakai sefiekhez. Képernyője 6 colos, és Full HD felbontást kapott, azonban belseje már kevésbé lenyűgöző. Egy 64-bites 1,7 GHz-es processzor működteti 2 GB RAM-mal.

C5 Ultra

Az M5 sajnos már kialakítással érkezik, de főkamerája jobb, 21,5 MP-es. Kijelzője 5 colos és szintén Full HD felbontású, de processzora 2 GHz-en működik 3 GB RAM-mal. A kistestvér még IP65 és IP68 védettséget is élvez, amivel könnyedén ellenáll majd a víznek és a pornak.

M5

Mindkét modellhez két napod üzemidőt ígérnek, és mindkettő megkapta az Android 5.0-át és az LTE támogatást. Sajnos árról és elérhetőségről még nem tudunk pontos részleteket.

selfie_xperia_m5.0

 

Forrás: The Verge & Sony



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés