Connect with us

Hirdetés

technokrata

Legyűrhetetlen üzemideje lesz az új Moto X-nek

Kütyük

Legyűrhetetlen üzemideje lesz az új Moto X-nek

Újabb részlet került ki a hamarosan bemutatkozó Moto X-ről.

Már csak napok kérdése, és hivatalosan is bemutatkozik a harmadik generációs Moto X, így nem lepődtünk meg, hogy ma egy újabb részlet szivárgott ki a telefonról. A HelloMotoHK forrása szerint idén sokkal inkább a hosszú üzemidőre fókuszál a gyártó, minthogy feleslegesen erős hardverekkel szerelje fel készülékét.

Ide tartozik az 5,5 colos méretben érkező kijelző, mely nem kap nagyobb felbontást a korábbinál, hiszen a Full HD bővel elég pixelsűrűséget ad (akárcsak az iPhone 6 Plus esetében). Emellett a processzort is ehhez igazítva választották ki, hiszen a Snapdragon 810-zel szemben a 808-as modell kevesebb energiát fogyaszt.

Az akkumulátor 3600 mAh-t kap, amivel biztosan több napig fogja bírni az eszköz, tapasztalatok alapján szerintünk akár 3 napot is kihúzhat majd vele, ami tényleg piacvezető lenne.

Megtudtuk továbbá, hogy a kamerát is fejlesztik, és az új Moto X-et egy 21 és egy 5 MP-es szenzorral szerelik fel, illetve micro SD kártya támogatással is kiegészül. Hamarosan jelentkezünk a bemutató után.

Forrás: The Verge



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés