Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony nem bír magával: már szeptemberben jöhet az Xperia Z5

Kütyük

A Sony nem bír magával: már szeptemberben jöhet az Xperia Z5

A Z3+ után új csúcsmodell mutatkozhat be az idén.

Alig fél éve írtunk arról, hogy a Sony szeretne átállni az egy éves ciklusokra, mely annyit tesz, hogy az Apple-höz hasonlóan egy évente csak egy készüléket mutatnak be. Erre a hanyatló mobilrészleg megmentése miatt lett volna szükség, mivel nincs annyi bevétel egy termék eladásából, mint amennyit ráköltenek annak fejlesztéskor.

Ehhez képest már szinte azonnal hallhattunk pletykákat az Xperia Z4-ről, mely Magyarországon a Z3+ néven mutatkozott be. Mint ahogy a hazai név is takarja nem sok újdonságot hozott az új modell, de úgy látszik a japán gyártó ragaszkodott az évi két csúcsmodellhez.

Most, hogy elérhető a “+” jelzésű mobil, közeledünk az idei második csúcsmodell debütálásához. Nem is csoda, hogy megékeztek az első hírek az Xperia Z5-ről, mely a Z3+-szal ellentétben tényleges javulást hoz.

A pletykák szerint az eszközt egy Snapdragon 820-as processzor fogja működtetni 4 GB RAM-mal, és legyűrhetetlen akkuja 4500 mAh-t képes majd eltárolni. Ezzel valamint a 21 és 8 MP-es kameráival tényleg képes lenne felhívni magára a figyelmet, és nem csak egy újabb kétségbeesett próbálkozás lesz a bajbajutott gyártótól.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés