Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kevesebb Galaxy S6 fogy, mint azt remélték

Kütyük

Kevesebb Galaxy S6 fogy, mint azt remélték

Az új Samsung csúcskészülékek megjelenésekor mindenki mindenki égbeszökő népszerűséget jósolt a telefonoknak, azonban a nemrég kiadott eladási eredmények kissé lehangolóak voltak.

A megjelenés óta csaknem 10 millió eszközt értékesítettek, ami koránt sem rossza az Android piacon, de egy millióval kevesebb, mint a tavalyi S5 modellnél. Persze mondhatnánk, hogy nem telt el elég idő még, és még megugorhatnak a vásárlások, azonban így sosem fog az Apple és az iPhone 6 nyomába érni.

Sokak szerint a szoftveres oldalt kissé elhanyagolva, a hardvert fejlesztette erősre a gyártó, hiszen gondoljunk csak bele mekkora a különbség a tavalyi zászlóshajóhoz képest. A specifikációkkal szemben az egyébként sem kedvelt TouchWiz kevésbé fejlődött. Az Oppenheimer befektetői bank elemzője szerint az némileg felújított rendszer nem hozott kellő mértékű fejlődést, hogy valóban vonzza a vásárlókat.

Ennek ellenére ne felejtsük el, hogy a remek készülékről beszélünk kiváló műszaki adatokkal, és a kezelőfelület sem a olyan rossz, mint gondoljuk.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés