Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs elég gomb a mobilodon? Nem baj, ez majd segít!

Kütyük

Nincs elég gomb a mobilodon? Nem baj, ez majd segít!

A Dimple visszahozza a fizikai gombokat az okostelefonokra.

Bizonyára mindenkinek vannak “kedvenc” funkciói az okostelefonján. Ezek azok, amikre gyakran azonnal szükség lehet, legyen szó akár egy fotó készítéséről van az éjszaka életmentő zseblámpa funkcióról. A mai okostelefonoknál ezekre leggyakrabban nem áll rendelkezésre külön gomb, így a gyártók általában szoftveres trükköket vetnek be a felhasználók életének megkönnyítése érdekében.

Lewis Hilsenteger, azaz Unboxing Therapy tegnap este közzétett videójában egy igen hasznos kütyüt, a Dimple-t ismerhetjük meg. Ez az apróság nem más, mint egy NFC technológiával működő gombsor, ami a készülék hátoldalára helyezve lényegében egy fizikai gyorsindítóként szolgál.

A Dimple nem igényel extra áramot, így kábelre és speciális csatlakozásra sincs szükség. A felhasználónak a felragasztáson túl annyi a dolga, hogy beállítása, a négy gomb segítségével miket érjen el a telefonján. Ez teljesen szabadon konfigurálható a gyártó által készített alkalmazásban, ahogyan pedig a videón is látható, igen jól működik.

dimple2

A Dimple jelenleg 9 színben vásárolható meg 28 dolláros áron, ebben a hónapban azonban megérkezik a kis testvér, a Dimple mini is. Ez annyiban különbözik a hagyományos verziótól, hogy csak két gombot tartalmaz, ám cserébe az ára is olcsóbb, pusztán 18 dollár.

A hazai elérhetőségről egyelőre nincs információ így nem tudjuk, hivatalosan mikor lesz elérhető a termék. Aki mégis kedvet kapott egy Dimple-re, az az eBay-en vásárolhat egyet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés