Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs elég gomb a mobilodon? Nem baj, ez majd segít!

Kütyük

Nincs elég gomb a mobilodon? Nem baj, ez majd segít!

A Dimple visszahozza a fizikai gombokat az okostelefonokra.

Bizonyára mindenkinek vannak “kedvenc” funkciói az okostelefonján. Ezek azok, amikre gyakran azonnal szükség lehet, legyen szó akár egy fotó készítéséről van az éjszaka életmentő zseblámpa funkcióról. A mai okostelefonoknál ezekre leggyakrabban nem áll rendelkezésre külön gomb, így a gyártók általában szoftveres trükköket vetnek be a felhasználók életének megkönnyítése érdekében.

Lewis Hilsenteger, azaz Unboxing Therapy tegnap este közzétett videójában egy igen hasznos kütyüt, a Dimple-t ismerhetjük meg. Ez az apróság nem más, mint egy NFC technológiával működő gombsor, ami a készülék hátoldalára helyezve lényegében egy fizikai gyorsindítóként szolgál.

A Dimple nem igényel extra áramot, így kábelre és speciális csatlakozásra sincs szükség. A felhasználónak a felragasztáson túl annyi a dolga, hogy beállítása, a négy gomb segítségével miket érjen el a telefonján. Ez teljesen szabadon konfigurálható a gyártó által készített alkalmazásban, ahogyan pedig a videón is látható, igen jól működik.

dimple2

A Dimple jelenleg 9 színben vásárolható meg 28 dolláros áron, ebben a hónapban azonban megérkezik a kis testvér, a Dimple mini is. Ez annyiban különbözik a hagyományos verziótól, hogy csak két gombot tartalmaz, ám cserébe az ára is olcsóbb, pusztán 18 dollár.

A hazai elérhetőségről egyelőre nincs információ így nem tudjuk, hivatalosan mikor lesz elérhető a termék. Aki mégis kedvet kapott egy Dimple-re, az az eBay-en vásárolhat egyet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés