Connect with us

technokrata

Európában is elstartolt az Android One

Kütyük

Európában is elstartolt az Android One

A Google a minap Törökországba is elhozta az Android One-t, mellyel már összesen hét ország élvezheti a pénztárcabarát, folyamatosan frissülő készülékeket.

A tavaly szeptemberben indult program célja, hogy megfizethető árun juttassák el a felhasználóknak a Google élményt, gyakori frissítésekkel, aminek köszönhetően a középkategóriás telefonok sem maradnak le a versenyben.

A törökországi megjelenéssel immár Európában is elindult az Android One, és a General Mobile partnerségében adták ki az első mobilt. A talán kicsit csúf külső ellenére egy kimondottan jó eszközt kapunk a keresőóriástól, melyben egy Snapdragon 410-es processzor számolgatja a biteket 2 GB RAM-mal. Az 5 colos IPS kijelző 720 p felbontást kapott, míg a fotókért egy 13 és egy 5 MP-es szenzor felel, ami egyáltalán nem középszerű. Hogy is hagyhatnánk ki a szinte ajándéknak számító LTE kapcsolatot, ami a 260 dolláros telefonnál bámulatos teljesítmény? Reméljük hamarosan Magyarországra is elérkeznek az Android One mobilok, hiszen itt is elkelne néhány megfizethető, de mégis jó eszköz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin