Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes roaming jöhet az androidosoknak

Kütyük

Ingyenes roaming jöhet az androidosoknak

A Google állítólag már tárgyal néhány szolgáltatóval az ingyenes roaming lehetőségéről.

Eljöhet a kánaán a gyakran utazó amerikai Android felhasználóknak, legalábbis ha megvalósul a Google most tervezett ötlete. A kaliforniai gyártó ugyanis iparági információk szerint több angliai szolgáltatóval tárgyal, hogy azok igyenesen biztosítsák az internetelérést az androidos telefonokat használó turisták számára.

roaming-charges

Biztosnak tűnik a Three  szolgáltatóval megkötendő egyezség, ám – ahogy az a pletykák esetén lenni szokott- az értesüléseket egyik fél sem erősítette meg. Ugyan első látásra nem tűnik jó üzletnek a Google számára az ingyenes roaming, az internetelérés miatt mégis kulcsfontosságú a szerződés, ugyanis a vállalat jelentős bevételeket tesz zsebre az internetes keresések során megjelenő reklámokból, melyeket így már külföldről is elérhetnek a fogyasztók.

Arról nincs információ, hogy vajon ez a lehetőség a hazai szolgáltatóknál is megjelenik-e, ám az valószínű, hogy valamilyen módon  itthon is elérhető lesz az ingyenes roaming. Ha máshogy nem, hát csomagokban, pontosan úgy, ahogy a Vodafone legújabb tarifáiban szerepel ez a lehetőség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés