Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bírja a strapát: Itt a Sony Xperia M4 Aqua

Kütyük

Bírja a strapát: Itt a Sony Xperia M4 Aqua

Az új táblagép mellett egy középkategóriás telefont is bemutatott a Sony.

Bemutatta legújabb okostelefonját a Sony. A japán gyártó az Xperia Z4 Tablet mellett az M4 Aqua-val próbál a figyelem középpontjába kerülni. A középkategóriás újdonság IP68-as minősítéssel rendelkezik, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a telefonnak nem okoz gondot, ha fél órán át egy 1,5 méteres medence alján tartjuk. A porvédelemmel is ellátott M4 Aqua előlapján egy  5.2″-es, 720p felbontású IPS képernyő foglal helyet, míg a burkolat mögött egy 64-bites, nyolcmagos (négy mag 1,5 GHz-en üzemel, míg a többi, “tartalékon” használt 1 GHz-en) processzor és 2 GB RAM rejtőzik.

m4aqua2

A hátoldalra egy 13 megapixeles, dupla LED villanóval támogatott kamera került, az előlapon pedig egy 5 megapixeles egységet találunk. A 8 és 16 GB-os tárhellyel piacra kerülő M4 Aqua  microSD segítségével tovább bővíthető. Az 5.0 Lollipop rendszert futtató készülék a beépített 2400 mAh-es akkumulátorának hatására a Sony állítása szerint 2 napot működik egyetlen töltéssel.

m4aqua3

A 300 eurós áron piacra kerülő, kék, fehér, fekete és ezüst színekben megjelenő M4 Aqua tavasszal kerül a boltok polcaira.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés