Connect with us

technokrata

Ünnepel az Apple: 5 éves az iPad

Kütyük

Ünnepel az Apple: 5 éves az iPad

Már 5 év eltelt azóta, hogy Steve Jobs bemutatta a népszerű táblagépet.

2010. január 27-én este mutatkozott be az Apple mára világhírűvé vált táblagépe az iPad. A készülék azóta már a 6. generációjánál jár, sőt, az eredeti elképzeléssel ellentétben még egy mini kiadás is napvilágot látott, mely azóta szintén nagy sikernek örvend. Az első generációs modell még nélkülözte a kamerát, kétszer vastagabb volt mint az iPad Air 2 és nem utolsó sorban csak az iPhone OS 3.2-es kiadását futtatta, hiszen ekkor még nem állt készen az iOS 4.

iPad - 1

Az iPad család az elmúlt 5 év során igen jól teljesített, igaz legutóbbi, tegnap este nyilvánosságra hozott pénzügyi adatokból azért kiderül, hogy a cég számára továbbra is az iPhone jelenti a fő bevételi forrást. A táblagép népszerűségét mi sem jelzi jobban, minthogy a kutatások igazolják, hogy a felhasználók többsége jóval ritkábban cseréli le a telefonnál, hiszen egy-egy modell akár 2-3 éven keresztül is gördülékeny marad.

Kíváncsian várjuk, hogy a kaliforniai gyártó az idei évben hogyan újítja majd meg a termékcsaládot, hiszen a legújabb információk szerint már a küszöbön van egy 12″-es képernyővel szerelt variáns is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin