Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csempék az alsó szinten : Itt az új Lumia 435

Kütyük

Csempék az alsó szinten : Itt az új Lumia 435

A legolcsóbb szegmensben próbálkozik a Microsoft a Lumia 435-tel.

Bemutatta legújabb okostelefonját a Microsoft. A néhai Nokia Lumia mára Microsoft Lumiává nevelkedett, a névváltás azonban nem jelent komoly változásokat. Ezt is jelzi, hogy a gyártó továbbra is kitart az alsókategória mellett, így a Lumia 520 sikerét meglovagolva további olcsó készülékek kerültek a piacra. Ezt a szisztémát követi a ma leleplezett, egy és két SIM-es kiadásban is megvásárolható Lumia 435 is, mely alig 70 eurós árával az eddigi legolcsóbb Lumia telefon lett.

Lumia435_Marketing_2_DSIM

Azért szerencsére használható telefont tett le az asztalra a gyártó, hiszen a Windows Phone 8.1-et futtató 435-ösben egy kétmagos, 1,2 GHz-en üzemelő processzort találunk, 1 GB RAM kíséretében. A narancssárga, zöld, fekete és fehér színben elérhető modell előlapját egy 4″-es, 480 x 800 pixel felbontású LCD kijelző uralja. A beépített kamera a legnagyobb csalódást keltő pont a készüléken, hiszen a 2 megapixeles, fixfókuszos egység biztosan nem csinál majd túl jó képeket. Ettől eltekintve azért 480p felbontásban rögzíthetünk videót a 8 GB-os memóriába.

A beépített memória microSD segítségével akár 128 GB-ig bővíthető, de jó hír, hogy a Microsoft 30 GB-os OneDrive tárhelyet is biztosít az újdonsült tulajdonosnak. A Lumia 435 ezek mellett Office csomaggal kerül a boltok polcaira, így már a kicsomagolás után el is kezdhetjük a munkát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés