Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen lesz a HTC M9 előlapja

HTC M8

Kütyük

Ilyen lesz a HTC M9 előlapja

Kémfotók érkeztek a HTC következő csúcskészülékéről.

Már most tele van az internet a HTC jövő évi zászlóshajóráról szóló pletykákkal. Az M9-ről sorra szivárognak ki az információk, és akármennyire is hihetetlennek hangzik, az ilyen források eddig is megbízhatónak tűntek, így érdemes lehet tudni az újabb fejleményekről is.

Ma két képpel lettünk gazdagabbak a készülő telefonnal kapcsolatban, melyen az előlapját láthatjuk az M9-nek. Igaz ezzel önmagában nem megyünk sokra, hiszen csak a Gorilla Glass panelt láthatjuk a kémfotókon, azonban néhány specifikáció is napvilágot látott.

A 2015 tavaszán megjelenő eszköz elődjéhez hasonlóan egy Full HD kijelzőt tudhat magáénak, mely 5 colos lesz. A kamera többé nem Ultrapixeleket fog hordozni, amivel szinte mindenki elégedetlen volt, hanem akár egy 20,7 MP-es egység is bekerülhet a motorháztető alá. Az akkumulátor a pletykák szerint 2840 mAh-es lesz, amivel könnyedén bírja majd a hosszabb napokat is kedvenc HTC-nk. (A fotók, mint ahogy a kicsit sem öncélú vízjelen is látszik, a francia Nowhere Else oldaltól érkeztek.)

HTC M9



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés