Connect with us

technokrata

Fotón a Lumia 1030?

Kütyük

Fotón a Lumia 1030?

A Lumia 1020 sokat emlegetett utódját már egy fotón is láthatjuk

A Lumia 1020 utódjáról már elég régóta hallhatunk pletykákat, és a hírek szerint most megvalósulni látszik a sokat emlegetett készülék.

A McLaren, avagy Lumia 1030 néven elhíresült modell egy kiváló kamerával és 3D gesture érzékelővel érkezett volna, azonban még a bejelentése előtt visszamondták a gyártást. Egy kínai aukciós oldal listázásában a minap mégis megjelent egy hozzá hasonló termék, melynek képét lent láthatjátok.

Igaz, még nem lehetünk biztosak abban, hogy a McLaren-ről készült a kép, a 1020-szerű kamera és a rendkívül hasonló dizájn egyértelmű utaló jel. A telefon teste alumíniumból készült, és alján egy keskeny műanyag sávot láthatunk, akárcsak az első iPhone esetében, amit a Wifi és a hálózati antenna követel meg. A pletykák szerint a korábbi 720p-s kijelzőt most egy 1080p-s egység váltja fel, mellyel a Windows Phone rendszerű készülék valóban impozáns lesz, és persze az 50PS-es kamerát sem felejthetjük el.

Mindezek ellenére találtunk néhány furcsaságot is, ami hiányzik az eszközről. Se a fizikai kameragomb se a xenon vaku nem látható a képen (helyette dual LED vaku), ami bizony elszomoríthatja a fotózás szerelmeseit, ha ezen készülék érkezésében reménykedtek.

Egyelőre ennyi információ érkezett a Microsoft készülő okostelefonjáról, és remélhetőleg már nem kell sokat várni mire vége lesz a nagy rejtélynek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin