Connect with us

Hirdetés

technokrata

Igazi strapamobillal állt elő a Sonim

Kütyük

Igazi strapamobillal állt elő a Sonim

Itt most nem pusztán egy erősített készülékházról van szó, az XP7 tényleg bírja a strapát.

Bemutatta legújabb készülékét a strapamobilokkal ismerté vállt Sonim. A márka XP7 névre keresztelt modellje IP68/69-es minősítést kapott, azaz fél órán át tarthatjuk egy 2 méteres medence alján, illetve az sem kottyan meg neki, ha 30 G erejű rántás éri. A hőmérséklet sem akadály, legyünk akár egy -20° C-os teremben  vagy az  55°C-os sivatagban, a telefon működni fog.

sonim-xp7

Az igazán imponzáns “külsőségek” mellett a belsőre is odafigyeltek a mérnökök, így a kesztyűben is használható 4″-es képernyőt Gorilla Glass 2 védi, míg a gondtalan használatról egy négymagos, 1,2 GHz-es processzor gondoskodik 1 GB RAM és 16 GB-nyi beépített memória mellett. A hosszú üzemidőt a 4800 mAh-es akkumulátor garantálja, így az Android 4.4 KitKat-et futtató XP7 sokáig működőképes marad.

A telefon azonban még egy ideig nem jut el a boltok polcaira, a Sonim ugyanis egy IndieGogo-s kampányt indított, melyből 150 ezer dollárnyi felajánlást szeretnének összegyűjteni. Valószínű, hogy ezt az összeget inkább csak afféle biztosítéknak szánják, mivel -sok egyéb kampánytól eltérően- itt a pénz akkor is az alkotóké marad, ha a várt pénzmennyiség nem jön össze.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés