Connect with us

technokrata

Ráncfelvarrást kap a Honor 6 kezelőfelülete

Kütyük

Ráncfelvarrást kap a Honor 6 kezelőfelülete

A Honor 6 is megkapja a cég EMUI 3.0-ás kezelőfelületét, melyet még szeptemberben, a berlini IFA kiállításon mutattak be. A rendszer egyik legnagyobb újítása, hogy lehetővé teszi az 5 hüvelykes képernyő kezelését egy kézzel, még a kiskezűek számára is.

A Honor rendkívül komolyan veszi felhasználói felületének tervezését. A jelenlegi Emotional UI (EMUI) tervezése során a mérnökök több mint 10 millió felhasználói visszajelzést néztek át, melyeket 845 megoldandó problémára bontottak le. Mindeközben 132 Honor termékmenedzser csatlakozott a felhasználók rajongói klubjához, hogy párbeszédet kezdeményezzen velük.

A jelenlegi kezelőfelületen ilyen visszajelzések alapján került kialakításra például a beépített tükör funkció, és lehetővé vált az is, hogy a zseblámpa gyorsmenüből is elérhető legyen. Az EMUI 3.0 felület egyik legnagyobb újítása pedig az lesz, hogy lehetővé teszi a teljes képernyő elérését egy kézzel, minden nehézség nélkül. Ez úgy történik, hogy a névjegyek, az üzenetek és az e-mailek képernyőin a képernyő felső részét megragadhatjuk a hüvelykujjunkkal, majd lejjebb húzhatjuk a felső rész tartalmának egyszerűbb eléréséhez.

Az új felhasználói felület emellett egyszerűbbé teszi majd a kapcsolatok kezelését is, mivel a tárcsázó, a névjegyek és az üzenetek ablakokból egyaránt el tudjuk érni a kapcsolatok minden adatát. A fontos pillanatok megörökítésére pedig lehetőségünk lesz a képgalériák nézegetése közben is, az éppen megtekintett kép egyszerű lefelé húzásával.

Emellett szórakoztatóbbá válik a szelfik készítése: a szépítés mód használata közben egy kisméretű előnézeti ablak segít megtalálni a legjobb arckifejezést, a panoráma önarcképek pedig szintén kiegészülnek egy szépség funkcióval, ami segít eltüntetni a felvételről a kisebb bőrhibákat. A fotókhoz emellett hozzárendelhetjük a felvétel idejére és helyére, valamint az időjárásra vonatkozó információkat, és elláthatjuk őket hangulati vízjelekkel is. Az EMUI 3.0 2015. január végén válik elérhetővé a Honor 6 készülékre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu