Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Facebook Groups: csoportkezelő alkalmazás a Facebooktól

Facebook-Groups-App

Kütyük

Itt a Facebook Groups: csoportkezelő alkalmazás a Facebooktól

A Facebook Creative Labs divíziója újabb applikációt tett elérhetővé a minap, mely most a csoportjainkra fókuszál. A különálló alkalmazás mától elérhető iOS és Android rendszerekre egyaránt, és célja, hogy csoportjainkat még könnyebben kezelhessük.

Szerencsére a groups funkciók az eddigi módon is elérhetők lesznek, így nem feltétlenül muszáj letöltenünk az új szoftvert, ellentétben a Messengernél látott újításokkal.

A vállalat elmondása szerint minden hónapban 700 millió felhasználó használja a csoportokat, ezért jól jöhet egy olyan alkalmazás, mellyel ezek kezelése egyszerűbb és átláthatóbb lesz. A új program megnyitásakor azonnal látjuk a csoportok tevékenységeit, melyeknek tagjai vagyunk akárcsak a Facebook kezdőlapján az összes bejegyzést.

A Facebook Groups használatával nem kell végigkattantgatnunk minden egyes csoportot, hogy lássuk mik a fejlemények, elég ha görgetünk, mint a news feed-en. Az alkalmazás természetesen ingyenes, és ha valóban sok csoportnak vagyunk a tagja megérhet egy próbát az új szolgáltatás.

Facebook-Groups-App

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés