Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo: Vajon honnan ismerősek ezek a képek?

lenovo-sisley

Kütyük

Lenovo: Vajon honnan ismerősek ezek a képek?

A Lenovo Sisley S90-ről kiszivárgott képek az új iPhone-ok külsejét idézik.

Néhány hete érkeztek először pletykák a Lenovo új készülékéről, a Sisley S90-ről, mely a minap kiszivárgott képeknek köszönhetően kétség nélkül emlékeztet valamire minket.

Merész húzás lenne azt állítani, hogy egy az egyben lemásolták az új iPhone-ok külsejét, de mivel még a renderelt fotók beállítása is teljes mértékben megegyezik az Apple-ével, talán nyugodtan tehetjük.

Az íves szélek és a lekerekített üvegfelületek mind az iPhone 6-ot idézik. A képek ellenére, nem valószínű, hogy valóban ilyen külsőt kapnak a készülékek, és lehet, hogy egy ügyes Photoshop munkát láthatunk. Sehol sem említik, hogy két variáns készül majd belőle, míg a képen az iPhone-okhoz hasonlóan két méretben tüntették fel az eszközt.

Ami azonban jóval hihetőbb az az, hogy a középkategóriás mobil egy 5 inches AMOLED HD panelt tudhat magáénak, és egy Qualcomm Snapdragon 410-es processzor működteti majd 1 GB RAM-mal, 16 GB belső tárhellyel. A két SIM kártyát is támogató telefon fotóiért egy 13 MP-es szenzor felel egy 8 MP-es selfiekamerával kiegészítve. Emellett nem hagyhatjuk ki a 2300 mAh-es akkumulátort és az NFC chipet sem. Reméljük a képek nem tükrözik a valóságot és máshogy próbálják majd levenni a lábukról vásárlókat.

lenovo-sisleylenovo-sisley



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés