Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Oppo selfiekirály a láthatáron

Kütyük

Újabb Oppo selfiekirály a láthatáron

A megfordítható kamerás Oppo N3 hamarosan bemutatkozik.

Azt csicsergik a madarak, hogy az Oppo N3 hivatalosan is bemutatkozik október 29-én. Már egyre pontosabban rajzolódik ki a kép a készülék kinézetét illetően, ugyanis már számos kiszivárgott képen láthattuk a jószágot. Gondolhatnánk, hogy talán éppen ezért a vállalat is megadta magát és közzétett egy képet az N3-ról saját Facebook oldalán.

A képekről jól látható, hogy egy fém keretet kapott az eszköz, mely sokak szerint acél lesz, így remekül áll majd ellen az ütéseknek vagy a hajlítgatásoknak. Az Oppo N1-hez hasonlóan egy megfordítható kamerával érkezik, mellyel a selfiekészítéskor nem veszítünk a minőségből, és még flasht is használhatunk. Véleményünk szerint ez remek megoldás, és a szenzorokat sem pazaroljuk erre az egyre népszerűbb műfajra.

Igaz, ezek még csak pletykák, de az N3 állítólag egy 5.9 inches Full HD kijelzőt, egy Qualcomm Snapdragon 805 processzort, 3 GB RAM-ot és egy 13 MP-es kamerát tudhat magáénak. Az óriás nem fog alulmaradni az androidos telefonok versenyében a jelek szerint, de jobb ha nem iszunk előre a medve bőrére.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés