Connect with us

technokrata

Megjelent az iPrint 1.1

Kütyük

Megjelent az iPrint 1.1

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell Filr 1.1 és a Novell iPrint 1.1. A Novell Filr fájlmegosztási megoldás segítségével a felhasználók okostelefonjaikról és tabletjeikről is egyszerűen és biztonságosan elérhetik és megoszthatják vállalati dokumentumaikat, a Novell iPrint révén pedig néhány mozdulattal, rendszergazdai segítség nélkül nyomtathatnak bármilyen mobileszközről bármilyen nyomtatóra. A Novell mobilitási portfóliójába tartozó termékek legfrissebb kiadásai többek között új rendszerek és technológiák támogatásával, valamint a távoli fájlkezelés egyszerűsítésével segítik elő a mobileszközök gördülékeny használatát a vállalatokon belül.

„A felhasználók a céges infrastruktúrákon belül ugyanolyan rugalmasan szeretnék használni okostelefonjaikat és táblagépeiket, mint ahogyan azt a szabadidejükben teszik. A Novell mobilitási termékskálája mindenre kiterjedő megoldást kínál ehhez, miközben az informatikai szakemberek számára továbbra is egyszerű és biztonságos működtetési feltételeket garantál. Ez a paletta frissült most, továbbfejlesztett nyomtatási és fájlhozzáférési képességeket biztosítva bármilyen mobileszközön” – fejtette ki Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Novell Filr – Vállalati fájlmegosztás felsőfokon

A Novell Filr egyfajta „vállalati Dropbox” megoldásként lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy földrajzi és eszközbeli kötöttségek nélkül elérjék és megosszák céges fájljaikat, miközben az informatikai szakemberek a már meglévő tűzfalakat, biztonsági beállításokat és hozzáférési jogosultságokat használhatják a biztonság fenntartásához. Az Android, iOS és Windows rendszerekkel egyaránt használható megoldás ezáltal olyan mobil fájlelérést kínál, amely a biztonsági és compliance előírásoknak is megfelel.

A legfrissebb kiadás a korábbinál is jobban méretezhető, így egyaránt képes igazodni a kisebb szervezetek és a nagyobb vállalatok igényeihez is. Az új változat továbbfejlesztett nyilvános megosztási lehetőségekkel és linkek alkalmazásával teszi még egyszerűbbé a fájlok megosztását. Ráadásul az új Filr használatával a fájlok még akkor is biztonságban vannak, ha elveszítik vagy ellopják az eléréshez és megosztáshoz használt mobileszközt, mivel a tartalom távolról is törölhető. A friss kiadás emellett a teljesítmény és az LDAP integráció terén is tartalmaz új fejlesztéseket. Továbbá a támogatott eszközök és platformok listája is bővült, valamint elérhetővé vált egy Windows Phone alkalmazás.

Novell iPrint – egyszerű és biztonságos nyomtatás mobileszközökről

A Novell iPrint vállalati szintű nyomtatási megoldás egyszerűsíti az okostelefonokról és tabletekről történő nyomtatást a felhasználók számára, miközben a már érvényben lévő biztonsági és adatvédelmi irányelvekre támaszkodva gondoskodik a szervezet és az információk megóvásáról. Segítségével a felhasználók önkiszolgáló módon, rendszergazdai bejelentkezés nélkül nyomtathatnak mobileszközeikről. A virtuális szoftverkészülékként elérhető termék együttműködik a legtöbb platformmal és eszközzel, ezért a használatához nincs szükség a berendezések lecserélésére vagy a nyomtatópark frissítésére.

A legfrissebb kiadás a Filr-hez hasonlóan további új rendszereket is támogat, beleértve a Windows Phone készülékeket. Az új változat emellett beépített dokumentumkonvertálóval és QR-kód olvasóval könnyíti meg a mobileszközökről történő nyomtatást.

A Novell Filr 1.1 és a Novell iPrint 1.1 már elérhető. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalakra:https://www.novell.com/products/filr/ és https://www.novell.com/products/iprint/Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin