Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ahogy ígértük: Itt a HTC Desire 820

Kütyük

Ahogy ígértük: Itt a HTC Desire 820

A vállalat középkategóriás 820-as modellje is rendkívül átgondoltan lett megtervezve.

Idén már remek csúcskészülékeket láthattunk a HTC-től. Mind a One M8, mind a Butterfly 2 felülmúlta elvárásainkat, de a középkategóriás okostelefonok piacát sem hagyják figyelmen kívül. Mint ahogy beharangoztuk, a vállalat a 2014-es IFA rendezvényen mutatta be a HTC Desire 820-at. Elmondásuk szerint az alig hat hónapos 816-os modell hivatott felváltani egy erősebb nyolcmagos chippel, mely 64-bit kompatibilis. Mint érzékeljük, elég termékeny időszakát éli Peter Chou, a cég dizájnere, és valószínű hogy hamarosan újabb termékeket láthatunk tőle és csapatától.

A bejelentés szerint szeptember végére világszerte elérhető lesz a készülék, de ára régiónként változni fog. Az Egyesül Államokban 350 dollár, így körülbelül belőhetjük az árkategóriáját. Míg az előző variáns csak egy 1.5 GHz-es nyolcmagos Snapdragon 400-as processzorral rendelkezett, az Desire 820 már a Snapdragon 615-ös modelljét kapta meg, mely támogatja a 64-bites működést, ami fontos a komolyabb teljesítmény elérése érdekében, és kevésbé meríti az akkut.

Az architektúra meglehetősen egyedi, mivel alapjáraton négy 1.0 GHz-es mag látja el a feladatokat, és ha nagyobb teljesítményre van szükség, a másik négy 1.5 GHz-es egység is működésbe lép. Ez az un. big.LITTLE kialakítás. Egy 13MP-es hátsó, és egy meglepően jó 8MP-es elülső kamerával rendelkezik, melyekkel az éles selfiek készítése többé nem akadály. Emellett 8GB helyet 16GB tárhely (+micro SD), és 1.5GB RAM helyett 2GB RAM került az eszközbe. Kijelzője 5.5 inches és 720p felbontást kapott, így bátran nevezhetjük ezt is óriástelefonnak. Működéséért egy 2600 mAh-es akkumulátor felel, ami ilyen egyedi hardverek mellett reméljük pont elég is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés