Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ballonról érkezik az ingyenes Wi-Fi az Erzsébet téren

Kütyük

Ballonról érkezik az ingyenes Wi-Fi az Erzsébet téren

Augusztus 20-tól hatalmas, héliummal töltött ballonról szórja a wifit a Telenor a fiatalok kedvelt találkozóhelyén, az éjjel-nappal forgalmas budapesti Erzsébet téren. Az ingyenesen elérhető internetkapcsolatot a Hipernet 4G táplálja.

A Telenor és a Movilfest mobil-filmfesztivál együttműködésének köszönhetően az Erzsébet téren álló Movilfesthouse pavilonjánál található a Hipernet 4G ballon. A tér fölött lebegő objektum a Telenor Hipernet 4G hálózatára csatlakozva biztosít wifi elérést a hatósugarában tartózkodóknak. Az internet-hozzáférés ingyenes, a belépési kódhoz a Movilfest pavilonban juthatnak hozzá az érdeklődők. A kék ballon napközben – az időjárástól függően – akár 10 méteres magasságba is felemelkedhet.

A Telenor akciójának apropója a júliusban indult Movilfestawards nemzetközi mobilfilm fesztivál, amelyre maximum 8 perces, mobil eszközzel készített videókat várnak a szervezők. Ezen kívül, idén először fotó kategóriában is nevezhetnek a mobilos művészek. Az Erzsébet téren található Movilfest házban térítésmentesen kérhető szakmai segítség a filmek vágásához, utómunkájához, így – a Telenor által biztosított internet eléréssel – minden adott ahhoz, hogy valaki megtegye egy sikeres mobilfilmes karrier első lépését.

Szívesen támogatunk olyan kezdeményezéseket, amelyek a mobiltechnológia segítségével ösztönzik a fiatalokat, hogy új területen mutassák meg a tehetségüket. A Movilfest fesztivál szervezői a jövő mobilfilmeseinek jelentkezését várják, mi pedig a portfoliónkban található okos eszközökkel és Magyarország leggyorsabb mobilinternet hálózatával járulunk hozzá ahhoz, hogy minél több magas színvonalú alkotás juthasson a nemzetközi zsűri elé.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója. (A képen a Google Loon projektje látható)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés