Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jövő héttől Magyarországon is kapható az első Microsoft Nokia

Kütyük

Jövő héttől Magyarországon is kapható az első Microsoft Nokia

A Microsoft bejelentette, hogy Magyarországon jövő héttől lesz elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 930 okostelefon.

A Lumia 930 – ahogyan minden Microsoft-alapú telefon – előnye, hogy a fotók, videók és dokumentumok könnyedén szinkronizálhatók más Windows alapú telefonokkal, számítógépekkel, táblagépekkel és Xboxszal is.

Egyéb funkciók:

  • A kristálytiszta, 5” méretű, FULL HD OLED kijelzővel a felhasználók bárhol élvezhetik kedvenc műsoraikat, filmjeiket vagy videoklipjeiket, ráadásul a 2420mAh akkumulátornak és a beépített vezeték nélküli töltésnek köszönhetően nem kell aggódni, hogy lemerül a készülék.
  •  A telefon 20 megapixeles optikai képstabilizátorral és csúcsminőségű ZEISS optikával ellátott PureView kamerája gyorsan és könnyedén készít csodálatos fotókat és videókat.
  • A frissített Nokia Camera alkalmazás új, élő képek (Living Images)* funkciójával a felhasználók könnyedén élővé tehetik képeiket, a Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio és a Nokia Refocus alkalmazások a fotók kreatív felhasználását teszik lehetővé.
  • A négy nagy teljesítményű mikrofonnal és a Rich Recording funkcióval ellátott Lumia 930 okostelefon minden eddiginél jobb minőségű HD videókat készít, irányított hangzással, térhatású hangrögzítéssel és visszajátszással.
  • A négymagos 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 processzornak köszönhetően, az Xbox játékok futtatása, a képkészítés, és a videó feldolgozás egyaránt gyors és zökkenőmentes.
  • Az új „SensorCore” technológia energiahatékony mozgásérzékelést biztosít, ami a készülék 2420 mAh kapacitású akkumulátorával együtt segíti a felhasználók tevékenységének nyomon követését. A telefon ezáltal edzéshez és kiránduláshoz is tökéletes, olyan alkalmazások használatával, mint például a Bing Egészség és Fitnesz.

Nokia Lumia 930_2

A Lumia 930 okostelefon a jövő héttől feketében és fehérben, valamint élénk narancssárga és zöld színekben lesz kapható Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés