Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Huawei Ascend P7 mini

Kütyük

Bemutatkozott a Huawei Ascend P7 mini

A nagy testvérnél előbb mutatták be az Ascend P7 kicsinyített kiadását.

Igen érdekes időpontban leplezte le legújabb modelljét a Huawei. A kínai vállalat újdonsága ugyanis Ascend P7 mini néven debütál, a “kicsinyített” modellek pedig általában néhány hónappal a hagyományos verzió megjelenése után “fedik fel magukat”. Természetesen az Ascend P7-esre sem kell már sokat várnunk, a május 7-ei bemutatón végre hivatalosan is fellebben a fátyol a kínai óriás zászlóshajójáról.

huawei-ascend-p7-mini-neuauflage-p6-bild-huawei-90241

Addig is ismerjük meg a P7 mini-t, mely a valóságban nem is annyira apró, hiszen 4,5″-es képernyőjével néhány évvel ezelőtt még a csúcsmodellek között kereshettük volna. A 960×540 pixel felbontású megjelenítőn túl egy négymagos, 1,2 GHz-es processzorral, 1 GB RAM-mal és 8 GB, microSD segítségével bővíthető memóriával találkozhatunk.

HUA_P7_mini_black_back_cameraHUA_P7_mini_black_back_camera

 

A hátlapon egy 8 megapixeles kamerát helyeztek el a mérnökök, előre pedig egy 5 megapixeles egység került. A 4.3 Jelly Bean-nel piacra kerülő modellben egy 2000 mAh-es akkumulátor és LTE támogatás is helyet kapott.  A P7 mini várhatóan az elkövetkezendő hónapokban kerül a boltok polcaira, 250-300 euró közötti áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés