Connect with us
Hirdetés

technokrata

Óriási népszerűségnek örvend a WhatsApp

Kütyük

Óriási népszerűségnek örvend a WhatsApp

Naponta fél milliárdan használják a népszerű szolgáltatást.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy napjaink egyik legnépszerűbb csevegő szolgáltatása a WhatsApp. Az iOS-en, Androidon és az összes, ma népszerű platformon elérhető megoldás rövid idő alatt elnyerte a felhasználók kegyeit, a vállalat legújabb közleménye alapján pedig már fél milliárd aktív felhasználó beszélget rajtuk keresztül nap mint nap.

whatsapp

A közösség pedig nem tétlenkedik, naponta átlagosan 700 millió fotó és 100 millió videó kerül megosztásra. Az elmúlt időszak során leginkább Oroszországban, Brazíliában, Mexikóban és Indiában növekedett a WhatsApp népszerűsége, de természetesen még mindig az Egyesült Államokban használják a legtöbben a szolgáltatást.

A töretlen népszerűségnek örvendő szolgáltatás mostanság leginkább a Facebook felvásárlás miatt került a rivaldafénybe. Zuckerberg és csapata ugyanis nem kevesebb mint 19 milliárd dollárt fizetett a WhatsApp-ért. Alighanem, az efféle felhasználói bázist látva biztosak lehetünk abban, hogy a közösségi oldal számára előbb vagy utóbb, de kifizetődik a befektetett összeg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés