Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már mindent tudunk az új HTC One-ról

Kütyük

Már mindent tudunk az új HTC One-ról

Erős hardver lapul majd a kecses fémház alatt.

Alig néhány órával azután, hogy kiderült mi célt szolgál a dupla kamera a HTC új zászlóshajójának a hátoldalán, már a teljes specifikációt is megismerhetjük. A GSMArena által megszerzett adatok szerint az All New HTC One előlapját egy 5″-es, FullHD felbontású képernyő foglalja el. A készülék meghajtásáról egy négymagos, 2,3 GHz-en üzemelő Snapdragon 801-es processzor gondoskodik. A beépített memória mérete 16 GB melyből a felhasználó 10 GB-ot használhat fel. A 2600 mAh-es akkumulátorral érkező One nano-SIM kártyát kap majd, kétkártyás verzióról egyelőre nincs információ.

htcm8

Az igazi érdekesség azonban a kamera lesz, a minden bizonnyal továbbra is 4 megapixeles felbontással bíró UltraPixel egység 1/3.0″-es, f/2.0 apertúrájú szenzorral bír majd. Az utólagos fókuszálást és 3D-s fotók készítését is lehetővé tevő kamera egy továbbfejlesztett, 5 megapixeles előlapi “társat” is kap majd. A videó felbontása marad a hagyományos FullHD, a HTC egyelőre nem száll be a 4K versenybe. A zenekedvelők számára rossz hír lehet, hogy a tajvani vállalat csúcsmodellje nem tartalmaz majd FM-rádiót.

A bemutatóra már nem kell sokat várnunk, kevesebb mint két hét múlva, március 25-én mutatkozik be hivatalosan az újdonság.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés