Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két új telefont mutatott be az Acer

Kütyük

Két új telefont mutatott be az Acer

Megfizethető áron debütál a tajvani vállalat két újdonsága.

Két új okostelefonnal bővíti kínálatát az Acer. A Liquid Z4 az alsókategóriában próbál szerencsét, ennek megfelelően gyengébb komponensekkel találkozhatunk.

z4

A 4″-es, WVGA felbontású képernyő mögött egy kétmagos, 1,3 GHz-es Cortex A7-es processzor és 4 GB memória foglal helyet. Az Android 4.2.2 Jelly Bean-nel érkező készülék kamerájával 5 megapixeles fotókat készíthetünk. A további frissítésekről egyelőre nincs információ, ám az már biztos, hogy a Google rendszere a gyártó jó szokásához híven egyedi felületet kap majd. Az áprilisban megjelenő készülékért 99 eurót kell majd fizetni.

e3

Társánál feljebb, a középkategóriában tevékenykedik majd a Liquid E3. A 4,7″-es, 720p felbontású képernyővel érkező telefont egy négymagos, 1,2 GHz-en üzemelő processzor működteti. A WiFi-vel és GPS-szel piacra kerülő telefonnal 13 megapixeles fotókat készíthetünk, az elkészült műveket pedig a 4 GB-os memóriába menthetjük. Akárcsak a Z4, az E3 is Android 4.2.2 Jelly Bean-nel kerül majd piacra, ám ebben az esetben az Acer garantálja, hogy a közeljövőben megkapják a tulajdonosok a 4.4 KitKat-tet. A 199 eurós áron megjelenő telefont leghamarabb áprilisban vásárolhatjuk meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés