Connect with us

technokrata

Nagyobb iPhone-nal készül az Apple

Kütyük

Nagyobb iPhone-nal készül az Apple

4,8″-re növelheti a képernyő méretét az amerikai vállalat.

Bemutatásakor még óriásinak számított az iPhone, ám a 3,5″-es képernyő hamar a kategória egyik legkisebbévé vált. Az Apple egy ideig ódzkodott a méretnöveléstől ám aztán beadták a derekukat, így 2012-ben bemutatkozott a 4″-es iPhone 5. Mivel a múlt évben nem nyúltak a formához, így napjainkban a kategória legkisebb modellje az 5S, ám a jelenlegi információk szerint ez hamarosan megváltozik. Timothy Arcuri az egyik Wall Street-i elemzőcég a  Cowen and Company munkatársa szerint idén 4,8″-es képernyőjű iPhone bemutatása várható.

iphone-5-review-11-640x426

Az úriember a kaliforniai vállalat szállítási láncára alapozza feltevését, valószínűleg egy kósza információ morzsából sikerült erre a megállapításra jutnia. Természetesen az újdonságok sora itt még nem áll meg, az új processzoron és iOS rendszeren kívül a WiFi ac szabvány támogatása is megjelenik a készülékben.

Egyebek mellett még arról is keringenek pletykák, hogy a telefon már júniusban bemutatkozik, ám ismerve az Apple üzletpolitikáját, ez egyáltalán nem valószínű, minden bizonnyal idén is a szeptember hónap lesz a bemutató időpontja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin