Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Nokia Lumia 1520 készülék Magyarországra

Kütyük

Megérkezett a Nokia Lumia 1520 készülék Magyarországra

Már Magyarországon is elérhető a Nokia első 6” méretű okostelefonja, a Nokia Lumia 1520.

A készülék full HD kijelzővel és megnövelt kezdőképernyővel rendelkezik, amelyen egy további, harmadik élő csempe oszlopot képes megjeleníteni. Ennek köszönhetően a felhasználók kevesebb keresgéléssel és gyorsabban érhetik el kedvenc alkalmazásaikat. A 20 megapixeles kamerának, az optikai képstabilizátornak, a pixel-oversampling és a zoom technológiának köszönhetően pedig könnyedén készíthetnek és szerkeszthetnek kimagasló minőségű fotókat. A Nokia Lumia 1520 készüléken található, új Nokia Storyteller és Nokia Camera alkalmazások segítségével megelevenednek a személyes történetek, míg a nagyobb képernyővel a Microsoft Office használata utazás közben is könnyebbé válik.

„Az első, 6” méretű kijelzővel, és a Nokia piacvezető dizájnjával rendelkező Lumia okostelefon, a Nokia Lumia 1520 készülék bevezetésével bővül most a Lumia termékcsalád” – mondta Dankovics Tamás, a Nokia magyarországi üzletfejlesztési igazgatója. „A legújabb Nokia képalkotási innovációnak és a Microsoft operációs rendszerének köszönhetően egy olyan készüléket alkottunk, amely segít a felhasználóknak, hogy még többet lássanak és örökítsenek meg a körülöttük lévő világból – emellett pedig utazás közben is el tudják végezni feladataikat egyetlen mobileszköz segítségével.”

1200-nokia_lumia_1520_group-shot_1

A történetek megosztása nagy képernyőn az igazi

A kimagasló minőségű fotók elkészítése most még könnyebbé vált a Nokia Lumia 1520 készülék 20 megapixeles, optikai képstabilizátorral rendelkező PureView kamerájának köszönhetően. A Nokia Lumia 1020 okostelefon innovatív képalkotási tulajdonságaira és a tapasztalatokra építve a Nokia Lumia 1520 a Nokia legfejlettebb kamera technológiáját kínálja, beleértve az új Nokia Camera alkalmazást. A Nokia Camera integrálja a legnépszerűbb képkészítési módokat, – a Pro, Smart és videó módot – amely zökkenőmentes fotózási élményt kínál. A fotók számos történet elmesélésére képesek a veszteségmentes zoom, a keret, vagy a kivágás funkciók használatával. A Dual Capture funkciónak köszönhetően pedig egy alacsonyabb és egy nagyfelbontású kép is rögzítésre kerül.

A Nokia Lumia 1520 okostelefon full HD videók készítésére, valamint kristálytiszta hang felvételére is alkalmas. A készülék Nokia Rich Recording technológiája négy mikrofonnal támogatja a torzításmentes, sztereó hangfelvételt, így garantálja a kiválasztott irányból érkező hangok pontos és tiszta felvételét.

A Nokia Storyteller megjelenésének köszönhetően most először találkozik a PureView képalkotási technológia a HERE térkép által biztosított helyadatokkal. A Nokia Storyteller alkalmazással a felhasználók új, dinamikus, és interaktív módon élhetik át újra legszebb emlékeiket: az alkalmazás automatikusan integrálja a képeket a Here helymeghatározási adataival, amely így egy képekkel illusztrált kronológiai utazást tesz lehetővé a térképen. A fotók nagyításával láthatóvá válnak a nevezetességek, elérhetőségük, a látogatók véleménye, sőt az odavezető útvonal is. A fényképek térképen történő böngészésével az emlékek valóban megelevenednek.

1200-1-nokia_lumia_1520_white-1

Hatékonyabb teljesítmény

Az előretelepített Microsoft Office csomag segítségével a Nokia Lumia 1520 készülék felhasználói bármikor megnézhetik és módosíthatják dokumentumaikat: a Word, Excel és Power Point fájlok megnyitása és szerkesztése utazás közben is lehetséges. A dokumentumok megtartják az eredeti formázást, a 6” méretű kijelzőnek és a Qualcomm Snapdragon 800 processzornak köszönhetően. A tartalmak ingyenes és biztonságos tárolásáról a beépített 32 GB memórián túl a 7 GB kapacitású Skydrive tárhely gondoskodik. A készülék memóriája akár 64 GB-os micro-SD kártyával bővíthető, így a dokumentumok minden egyes változata elmenthető, akár útközben is.

1200-nokia_lumia_1520_yellow-back

Megnövelt kezdőképernyő

A harmadik Windows Phone élő csempe oszlop lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a fontosabb tartalmaikat megjeleníthessék a Nokia Lumia 1520 készülék kezdőképernyőjén, így jobban áttekinthetővé válnak leveleik, jegyzeteik, zenéik és a naptár. A Nokia Glance screen alkalmazás új frissítésének köszönhetően pedig a nem fogadott hívások és bejövő e-mailek értesítései is megjelennek a lezárt képernyőn.

A Nokia Lumia 1520 telefon támogatja az integrált vezeték nélküli töltést, például a Nokia DC-50 vezeték nélküli töltőnek köszönhetően, amellyel utazás közben is könnyedén feltölthető a telefont.

„A Qualcomm Snapdragon 800 processzor által biztosított alkalmazások és grafikus teljesítmény egyaránt lehetővé teszik a Nokia számára, hogy továbbra is új, és innovatív képalkotási élményt nyújtson a végfelhasználók számára” – mondta Raj Talluri, a Qualcomm Technologies Inc. termékmenedzsmentért felelős alelnöke. „A Snapdragon 800 processzor fejlett integrációja kevesebb alkatrészt jelent a telefonban, amely így hozzájárul az alacsonyabb energiafogyasztáshoz. A kisebb alaplap lehetővé tette a Nokia számára, hogy a Windows Phone operációs rendszer nyújtotta élményt egy gyönyörűen megtervezett termékbe integrálja.”

További információ a Nokia Lumia 1520 okostelefonról a Nokia Conversations oldalon található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés