Connect with us

technokrata

Nem fogy a Galaxy S4 mini

Kütyük

Nem fogy a Galaxy S4 mini

Nem hozta a várakozásokat a Samsung okostelefonja.

Amióta egyre nagyobbra és nagyobbra nőnek az okostelefonok, sokak számára kényelmetlenné vált 1-1 csúcsmodell használata. Az ok nyilvánvaló, a kisebb kézzel rendelkező emberek számára egy 5-6″-es megjelenítő használata közel sem ideális.  Épp ezért találta ki a Samsung, hogy a Galaxy S3 nevével egy másik készüléket, a kisebb kijelzővel, gyengébb hardverrel és ami a legfontosabb, olcsóbb árral rendelkező S3 mini-t is megjelenteti a piacon. A siker nem maradt el, ezért idén úgy gondolták, hogy folytatják a sorozatot és a Galaxy S4-ből is készítenek egy elérhetőbb árú verziót.

galaxy_s4_mini_white_frost_sc_large_first

Most viszont nem jött be a terv, a DigiTimes értesülései szerint ugyanis a Galaxy S4-hez hasonlóan a mini értékesítése is elmarad a dél-koreai vállalat által kitűzött céloktól. Többen magát a híres elődöt, az S3-at okolják, az ugyanis a mai napig megvásárolható, méghozzá közel annyiért, mint az újból a kisebbik kiadás, így gyakorlatilag elveszi az új terméktől a piacot.

Nem meglepő tehát, hogy gőzerővel fejleszti a Samsung a Galaxy S5-öt, mely várhatóan januárban mutatkozik be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin