Connect with us

technokrata

Nem fogy a Galaxy S4 mini

Kütyük

Nem fogy a Galaxy S4 mini

Nem hozta a várakozásokat a Samsung okostelefonja.

Amióta egyre nagyobbra és nagyobbra nőnek az okostelefonok, sokak számára kényelmetlenné vált 1-1 csúcsmodell használata. Az ok nyilvánvaló, a kisebb kézzel rendelkező emberek számára egy 5-6″-es megjelenítő használata közel sem ideális.  Épp ezért találta ki a Samsung, hogy a Galaxy S3 nevével egy másik készüléket, a kisebb kijelzővel, gyengébb hardverrel és ami a legfontosabb, olcsóbb árral rendelkező S3 mini-t is megjelenteti a piacon. A siker nem maradt el, ezért idén úgy gondolták, hogy folytatják a sorozatot és a Galaxy S4-ből is készítenek egy elérhetőbb árú verziót.

galaxy_s4_mini_white_frost_sc_large_first

Most viszont nem jött be a terv, a DigiTimes értesülései szerint ugyanis a Galaxy S4-hez hasonlóan a mini értékesítése is elmarad a dél-koreai vállalat által kitűzött céloktól. Többen magát a híres elődöt, az S3-at okolják, az ugyanis a mai napig megvásárolható, méghozzá közel annyiért, mint az újból a kisebbik kiadás, így gyakorlatilag elveszi az új terméktől a piacot.

Nem meglepő tehát, hogy gőzerővel fejleszti a Samsung a Galaxy S5-öt, mely várhatóan januárban mutatkozik be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin