Connect with us
Hirdetés

technokrata

Retro telefon a Samsungtól: Itt van Henessy

Kütyük

Retro telefon a Samsungtól: Itt van Henessy

Kagylós kialakítású készüléket dobott piacra a dél-koreai vállalat.

Amióta berobbantak a köztudatba a mobiltelefonok, mindig volt valamilyen korszak. Az egyre kompaktabbá váló, antenna nélküli modellek után megjelentek a csúszkás készülékek majd késöbb elindult a kagylós hullám is. Bár az iPhone 2007-es megjelenése óta egyértelműen az érintőképernyős “tábla” kialakítás dominál, a Samsung most úgy érezte, hogy tud egyedit mutatni és leleplezte a Henessy névre halllgató készülékét.

henessy1

A telefon kettő darab,  320×480 pixel felbontású 3,3″-es megjelenítőt tartalmaz,ebből egyik a fedlapon helyezkedik el. A különleges kialakítás alatt egy 1,2 GHz-en üzemelő négymagos processzort és 1 GB RAM-ot találunk, segítségükkel biztosan nem lesz panasz az Android 4.1 Jelly Bean sebességére.

A mai mobilokhoz szokott kéznek feltünően vastag lehet a 18,2 mm-es Henessy, és azt sem mondhatjuk, hogy túl könnyű lenne, hiszen 208 grammot nyom a mérlegen. A hátlap alatt egy 1500 mAh-es akkumulátor és a microSD kártya foglalata található. Fotózni az 5 megapixeles, LED villanóval segített kamerával lehet, a videófelvételt a Samsung nem részletezte, ám valószínű, hogy 720p felbontásban rögzíthetjük a filmjeinket.

henessy2

Az elsőként Kinában piacra kerülő készülék európai debütálásáról egyelőre nincs pontos információ, a dél-koreai vállalat csak annyit említ az általuk kiadott sajtóközleményben, hogy a bevezetés mindenképpen a terveik között szerepel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor
note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

2021. július 22. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu