Connect with us

technokrata

Apple vs. Samsung: ki nyer ma?

Kütyük

Apple vs. Samsung: ki nyer ma?

Újabb fejezetéhez érkezett az Apple kontra Samsung ügy.

Lassacskán kabaréba fullad az Apple kontra Samsung ügy. A két vállalat már számtalan fronton esett egymásnak, legutóbbi hajcihőjük az Apple iPhone 4 és iPad 2 modellek kitiltásával zárult, viszont Obama elnök ezt megvétózta.

A mostani döntés már várhatóan nem ütközik efféle ellenállásba az amerikai elnöktől, hiszen az ország kereskedelmi felügyelete néhány Samsung termék kitiltásáról döntött. Bár az amerikai vállalat 6 szabadalma kapcsán talált problémákat, az ITC szerint ebből 4-ben nem történt másolás a másik 2-nél viszont megállapították, hogy a dél-koreai vállalat jogosulatlanul használta fel az Apple védett szabadalmait. Ebből az egyik a érintőképernyővel volt kapcsolatos a másik pedig a audio headset-hez kapcsolódik.

Samsung-vs-Apple-BT-420x280

Az ITC döntését az Apple nagy örömmel kommentálta, állításuk szerint örömteli, hogy a szervezet követi a többi, az innováció mellett kardoskodó országot és elítéli a Samsung cselekedetét. A dél-koreai vállalat természetesen már nem volt ennyire lelkes, szerintük az Apple innováció helyett még mindig a bíróságon akarja megnyerni a versenyt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin