Connect with us

technokrata

Rangos díjat kapott a Sharp mobilja

Kütyük

Rangos díjat kapott a Sharp mobilja

Az Év Képernyője elismeréssel díjazták a Sharp IGZO technológiával ellátott, alacsony fogyasztású okostelefonját

A Sharp IGZO LCD kijelzővel ellátott SH-02E okostelefonja Az Év Képernyője kategória aranyérmese lett a 2013-as Display Industry Awards díjátadón. A képernyőipar legkiemelkedőbb teljesítményeinek rangsorát a képernyők technológiai fejlődésével foglalkozó globális szakmai szervezet, a Society for Information Display (SID) állítja össze minden évben. A Sharp AQUOS XL9 termékcsaládjában alkalmazott Moth Eye® technológia is elismerésben részesült – Az Év Képernyőkomponense kategória ezüstérmese lett.

sh02e03

Aranyfokozatú díjazott lett a Sharp SH-02E típusú okostelefonja az Év képernyője kategóriában a több mint 6000 tagot számláló szakmai szervezet, a Society for Information Display (SID) iparági díjkiosztóján, a Display Industry Awardson. A Sharp Moth Eye® technológiája pedig ugyanitt ezüstfokozatú díjazott lett. A rendezvényen kiosztott díjak a legújabb, kiemelkedő képernyőtechnológiai fejlesztések elsőszámú iparági elismerésének számítanak. Az arany- és ezüstfokozatú díjakat három kategóriában osztják ki: a képernyők, az applikációk, valamint a gyártásukhoz használt anyagok részesülhetnek elismerésben.Az Év Képernyője kategóriában aranyfokozatú díjazott Sharp SH-02E típusú okostelefonja az IGZO kijelzőnek köszönhető kiemelkedő energiahatékonyságával érdemelte ki a díjat, a technológia alkalmazásával ugyanis a készülék akár két napig is üzemelhet feltöltés nélkül.

Az Év Képernyőkomponense kategória ezüstfokozatú díjazottja, a Moth Eye technológia® pedig jelentősen hozzájárul a képernyők teljesítményének további fejlődéséhez. A Sharp annak köszönheti sikerét ebben a kategóriában, hogy technológiája jelentősen csökkenti a képernyő fényvisszaverődésének mértékét, miközben tökéletesen élethű színeket képes megjeleníteni. A Sharp Moth Eye technológiája® – ahogy neve is sugallja- a molylepkék szemére emlékeztető, természet által ihletett nanoméretű struktúrát foglal magában.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
A díjátadó ünnepségre a kanadai Vancouverben, a „Képernyők hete 2013” nemzetközi szimpózium keretein belül került sor. A Sharp korábban több alkalommal is sikeresen szerepelt már Display Industry Awards-on technológiai fejlesztéseinek köszönhetően.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin