Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra érkezett az LG Optimus L5II

Kütyük

Magyarországra érkezett az LG Optimus L5II

Már nálunk is elérhető az LG középkategóriás újdonsága.

 Az Optimus L5II hazai megjelenésével új taggal bővül az LG Optimus L Series II termékcsalád. Az LG prémiumkategóriás telefonjainak formatervével felvértezett Optimus L5II a T-Mobile hálózat üzleteiben érhető el Magyarországon.

Az Optimus L5II a lekerekített kontúroknak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a tenyérbe és az úgynevezett Lézer Technológiának (Laser Cut Contour) köszönhetően a telefon vékonyabbnak látszik, mint amilyen valójában. A készülék csúcsminőségű anyagokból készült, ragyogó hátlapja és az értesítéseket különböző színnel jelző LED-világítás a főgomb körül szintén elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Az intelligens LED-világítás különböző színekkel jelzi a nem fogadott hívásokat, a beérkezett üzeneteket és más eseményeket. Emellett a letisztult felhasználói felület, az élénk kijelző, a hosszú élettartamú akkumulátor és a legújabb Android operációs rendszer, a Jelly Bean (4.1.2) is tovább erősítik a felhasználói élményt.

LG_OptimusL5II
A telefon újdonságai közé tartozik a gyorsgomb, amely lehetővé teszi a különböző funkciók (pl. QuickMemo, kamera, internet vagy bármely más alkalmazás) elérését egyetlen gombnyomással. Ezen innovatív megoldásnak  köszönhetően szükségtelenné válik a hosszadalmas böngészés a menüben. Megfelelő beállítással például elérhető, hogy a gyorsgomb a kamera előnézeti üzemmódjában a fénykép elkészítése után közvetlenül elindítsa  a QuickMemo funkciót, amellyel a képekre azonnal jegyzeteket is készíthetünk.

Az Optimus L Series II termékcsalád esetében az LG még nagyobb hangsúlyt fektetett a biztonságra, így az Optimus L5II rendszerében a Safety Care szolgáltatás is helyet kapott. A Safety Care három hasznos funkciója akkor nyújt segítséget, amikor arra a legnagyobb szükség van: a felhasználó vészhelyzetben riasztást küldhet az előre beállított telefonszámokra, például továbbíthatja a segélyhívásokat és értesítést küldhet a telefon használatának felfüggesztéséről, valamint aktuális tartózkodási helyéről.

Lg_OptimusL5II (4)

A készülék titánezüst és fehér színekben vásárolható meg Magyarországon.

Termékjellemzők:

  • Operációs rendszer: Android Jelly Bean 4.1.2
  • Processzor: 1 GHz-es, egymagos
  • Kijelző: 4 hüvelykes (10,16 cm) WVGA
  • Memória: 4 GB / 512 MB RAM
  • Kamera: 5 megapixeles, LED-vakuval
  • Akkumulátor: 1700 mAh
  • Méret: 117,5 x 62,2 x 9,28 mm



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés