Connect with us

technokrata

Kiszivárogtak a Galaxy S4 specifikációi

Kütyük

Kiszivárogtak a Galaxy S4 specifikációi

Egy tesztprogram adatbázisában találták meg az új Samsung csúcsmodellt.

Az iPhone legnagyobb ellenfelének tartott Galaxy S sorozatot minden évben hatalmas feltűnés övezi. A dél-koreai gyártó által készített okostelefon volt az első, amely nemcsak hogy megszorongatta, de eladások tekintetében le is előzte az Apple sikerkészülékét.

GalaxySIV

A 2012-ben bemutatott Galaxy S3 már “cserére érett” így a Samsung már ki is küldte a meghívókat a legújabb, várhatóan Galaxy S4 nevet kapó csúcskészülékére. A titkolózás hatalmas, a fejlesztőkön kívül maximum néhány ember láthatta az újdonságot, mindezt annak érdekében, hogy a március 14-én tartandó bemutató minél nagyobb durranás legyen.

galaxy s IV logo

Most egy kis hiba csúszott a Samsung terveibe, mivel most az Antutu névre hallgató mérőprogram adatbázisában bukkant fel egy S4 névre keresztelt készülék. A négymagos, 1,8 GHz-es Exynos Octa 5410  processzor mellé egy  PowerVR SGX 544MP GPU és 2 GB RAM került. A 4,99″-es kijelző FullHD felbontású kijelzőn a 13 megapixeles kamera képeit tekinthetjük meg.  Az LTE képes okosmobil Android 4.2 Jelly Bean-el a fedélzetén kerül valamikor a tavasz folyamán a boltok polcaira.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin