Connect with us

technokrata

Már nem annyira jó az iPhone

Kütyük

Már nem annyira jó az iPhone

Az Androidos készülékek megelőzték az iPhone-t a vevőelégedettségi felmérésben.

Meglepő eredménnyel zárult a legújabb vevőelégedettség felmérés az USA-ban és az Egyesült Királyságban. A  OnDevice Research kutatása szerint az  USA területén eddig messze vezető iPhone visszacsúszott a nem túl rangos 5. helyre. A 4. helyen végzett a Samsung Galaxy Note 2, a harmadikon a nálunk nem kapható HTC Rezound 4G, a 2. helyre a Motorola Droid RAZR M futott be.

ondevice-research-us

A dobogó legfelső fokát nagy meglepetésre a Motorola ATRIX HD kapta, mellyel az amerikai gyártó hosszú idő után ért el újra a csúcsra, miután a 2000-es évek végén teljesen elvesztették a fonalat. Szerencsére manapság a nagy múltú vállalat jövője biztonságban van, hiszen 2011-ben a Google felvásárolta a mobil divíziót, így van pénz a fejlesztésre, amely már meg is látszik az eredményeken.

ondevice-research-uk

Az Egyesült Királyságban már nem ennyire rossz a helyzet az Apple számára, itt a 2. helyet szerezték meg, előttük pedig a HTC One X végzett. Az ötödik helyre a Galaxy S3 futott be, melyet kistestvére a Galaxy S3 mini és “nagy testvére” a Galaxy Note 2 előzött meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin