Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Dual SIM-es LG L Series II

Kütyük

Jön a Dual SIM-es LG L Series II

Az LG annyira be van sózva, hogy nem tudja titokban tartani a Mobile World Congress-ig, hogy megújul az L-sorozata.

Persze ez annyira nem szokatlan az LG-től, ugyanis a nagyobb rendezvények előtt néhány kisebb újdonságot be szokott jelenteni, így ne lepődjünk meg, ha az elkövetkező néhány hétben számos LG készülékkel ismerkedhetünk majd meg. Így például most az új LG L-Series II-vel. A névadást nem bonyolították túl, így ismerkedjünk meg a 3.2 hüvelykes L3II-vel, a 4 hüvelykes L5II-vel és a 4.3 hüvelykes L7II-vel. Mivel a kijelzők mérete eltérő, így az akkumulátorok skálája is eszerint változik. A legkisebb modellé 1540 mAh-es, a középsőé 1700 mAh-es és a legnagyobbiké pedig 2460 mAh-es.

LG LII sorozatFuramód nem egyszerre fognak megjelenni, elsőként a legerősebb L7II fog piacra kerülni. A közel 11 cm-es képernyőátlóval rendelkező L7II processzora kétmagos Qualcomm MSM8225, melynek órajele 1 GHz. A készülék tárhelye 4 GB, melyet microSD-vel természetesen felduzzaszthatunk, a kártya felső méretbeli határa azonban 32 GB. A kijelző felbontása WVGA, vagyis 800×480 pixel, a panel típusa IPS. Az elsődleges kamerája 8 megapixeles felbontású és rendelkezik másodlagos kamerával is, melynek a felbontása VGA, vagyis 640×480. A 9.7 mm vékony készüléken Android 4.1 Jelly Bean fut.

LG LII sorozat 2Nem lett éppen csúcskategóriás az LG L7II, így ne csodálkozzunk, ha az L5II és az L3II ennél már csak pocsékabb lenne.LG LII sorozat 3



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés