Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotókon az új BlackBerry 10 L!

Kütyük

Kémfotókon az új BlackBerry 10 L!

Nem tudja a RIM olyan messzire vinni a január végén debütáló készülékét, hogy ne derülne ki róla semmi.

Január 30-a mérföldkő lehet a kanadai RIM (Research in Motion) életében, ugyanis ezen a napon mutatják be az új, BlackBerry 10 OS-sel szerelt BlackBerry 10 család első tagjait, melyekből lesz hagyományos, billentyűzetes verzió és a mai értelemben vett okostelefon dizájnú is. Minket, mint valószínűleg a világ nagyobbik részét, az utóbbi érdekel a leginkább, hiszen ez valami új dolog lesz a RIM-től.

Nos, az L-Series nem összetévesztendő az LG L-családjával, remélhetőleg ebből még nem lesz komolyabb baj. A BlackBerry 10 L-Series hátlapja eltávolítható, mögötte található az NFC-antenna, a készülék microSIM-es és bővíthető microSD-vel.

Akkumulátora szintén eltávolítható, 1800 mAh-es. A készülék oldalán hangerő szabályozó található, de ugyanide elhelyeztek egy Play/Pause gombot is. Portokból kettő is van rajta, egy microUSB és egy micro-HDMI. Sajnos a hardver egyelőre titokban maradt, de a készülék nagyon szépre sikeredett, és aki unja a manapság oly divatos iOS-t és Androidot, de nem akar Windows Phone-os készüléket, annak csak ajánlani lehet a január 30-án debütáló BlackBerry 10 L-Series készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés