Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkoztak a Motorola RAZR család új tagjai

Kütyük

Bemutatkoztak a Motorola RAZR család új tagjai

Az amerikai gyártó bemutatta legújabb okostelefonjait.

Szerda délután  a nagynevű amerikai gyártó bemutatta a 2012-es palettájának a krémjét. Ezzel a három készülékkel a gyártó lefedi a felsőkategóriát és a középkategóriát is. Lássuk is melyek ezek:

Motorola RAZR HD:

Benne tisztelhetjük a Motorola új csúcsmodelljét. Hatalmas, 4,7″-es Super AMOLED kijelzője 720p felbontású. A hátlapja kevlár bevonatú, csakúgy mint az egy éve bemutatkozott RAZR-nek. Kamerája 8 megapixeles és FullHD videófelvételre képes. Processzora egy Qualcomm chipset-es  1,5 GHz-es kétmagos Krait, melyhez 1 GB RAM és egy Andreno 225-ös GPU társul. Beépített memóriája 12 GB mely legfeljebb 32 GB-os microSD kártyával bővíthető. A dobozból kivéve Android 4.0 fogad majd minket, ám még az utolsó negyedév folyamán frissíthető lesz Jelly Bean-re.

 

Motorola RAZR HD MAXX:

Ő az aksikirály. Bár beépített hardvere gyakorlatilag megegyezik a fentebb tárgyalt RAZR HD-val,  akkumulátor teljesítményben hatalmas előrelépés történt. A RAZR HD akkumulátor kapacitása 2530 mAh-ről 3,300 mAh-re növekedett, ezáltal az egyik leghosszabb “menetidővel” rendelkező készülék a piacon. A Motorola mérnökeit dicséri, hogy a készülék így sem  panaszkodhat vastagságra, mindössze 9,3 mm vékony, vagyis annyi mint egy iPhone 4. Emlékeztetőül, abban 1420mAh-es telep teljesít szolgálatot.

Motorola RAZR M:

A “kistestvérnek” sincs oka a szégyenkezésre, őt is ellátták a középkategóriának megfelelő hardverekkel. A megjelenítésről egy 4,3″-es 540×960 pixel felbontású Super AMOLED  kijelző gondoskodik. Vastagsága 8,3 mm így szintén becsületre méltó a benne lévő S4 Chipset-es 1,5 GHz-es kétmagos processzor. Megtalálható még benne az LTE támogatás, a 8 megapixeles, FullHD felvételre képes kamera is. 1 GB RAM-ot és 8 GB belső memóriát találunk benne, és mindezek meghajtásáról egy 2000 mAh-es akkumulátor gondoskodik. Akárcsak nagy testvérei, ez is Android 4.0-ával a fedélzetén érkezik, és szintén a negyedik negyedévre datálják a Jelly Bean frissítést.

 

Pontos megjelenési időt, és az európai forgalmazás kezdetét még nem jelentette be a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés