Connect with us

Hirdetés

technokrata

Széles VGA felbontása lehet az első Samsung Windows Phone 8-nak

Kütyük

Széles VGA felbontása lehet az első Samsung Windows Phone 8-nak

Nincs mese, még idén támadnak az első Windows Phone 8-as okostelefonok. Csak az a kérdés, hogy ki lesz az első? A Nokia, a HTC vagy a Samsung?

Bár a Lumia a Microsoft fő telefonja jelenleg, azért ne felejtsük el azt a tényt, hogy más gyártók is készítenek Windows Phone készülékeket, még ha nem is sokat. Ha a Nielsen piackutató felmérésének hihetünk, akkor hiába a nagy szerelem Redmond és Tampere közt, ha Amerikában elenyésző még a platformon belül is azoknak a száma, akik Lumiát használnak. Igazából azt se tudni, hogy melyik gyártó mennyi WP8-as készüléket tervez piacra dobni idén, egészen mostanáig, ugyanis konkrétumok vannak.

Nemrég lebukott egy modell (fenti kép), amiről se kép, se videó, se semmi vizuális látvány, mely a Samsung készüléke lesz. Ez az. A Samsung szerveiről kiszivárgott XML fájl szerint a készülék kijelzőjének a felbontása 800×480-as lesz, vagyis WVGA. Azt is biztosra vehetjük, hogy Windows Phone 8 fog futni rajta, mivel ugyanebből a fájlból kiderült az is, hogy a telefon támogatja az Internet Explorer 10-et. Ez a felbontás nem feltételez csúcskészüléket, leginkább egy belépőszintű Windows Phone-t rejtőzködhet a Samsung leple alatt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés