Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megszívták a Windows Phone-osok

Kütyük

Megszívták a Windows Phone-osok

Az új Microsoft mobil operációs rendszer, a Windows Phone 8 nem fog menni azokon a készülékeken, melyeken most Windows Phone 7 valamelyik variánsa fut.

Önbizalomban nincs hiány, mert míg mások azért a régebbi telefonokra is megpróbálják portolni a meglévő operációs rendszer legfrissebb verzióját, addig a redmondiak egyszerűen húznak egy vonalat és azt mondják, hogy egyik régebbi Windows Phone-os készülékre nem lesz Winfows Phone 8 Apollo. A tegnapi nagy leleplezés sokakban csalódást keltett, mivel csak az új készülékeken fog futni az új WP8, a mostaniaknak be kell érniük a WP7 Tangóval. Az új mobil OS kétmagos rendszerre és NFC-s telefonokra lett megírva, a Lumia 900 se tudja használni az új WP8-at annak ellenére, hogy már javában végső fázisban volt az új mobil OS a telefon készítésekor.

A Microsoft szeretné maga mögött tudni a jelenlegi hardvereket és csak az újra koncentrálni, ezzel jópár hűséges felhasználót maga mögött hagyva, akik valószínűleg 1-2 évre írtak alá Windows Phone 7-es készülékükre. Vagy mégsem? Készül egy Windows Phone 7.8-as verzió is, melyben ott lesz az új start képernyő és Windows 8 csempe is. A frissítés a szolgáltatókat megkerülve közvetlenül a telefonra fogják küldeni.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés