Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nekrológ: Nokia Lumia 800 – leejtve

Kütyük

Nekrológ: Nokia Lumia 800 – leejtve

Spontán töréstesztnek vetettük alá a Lumia 800-at.

Mint ahogyan azt a napokban külföldi „kollegáink”-nak köszönhetően volt szerencsénk látni egy Galaxy S III és iPhone 4S összehasonlítás kapcsán, egy mobiltelefonnál nemcsak a processzor sebessége, a belső memória, illetve az akkumulátor idő fontos. Annál inkább a strapabíróság. Nos, a Lumia 800-ast nem direkt, de leteszteltük ezen a fronton is.
A Lumia 800-ast már majdnem 4 hónapja teszteljük, idáig tartott az öröm. Egy óvatlan pillanatban 1 méteres magasságból ugyanis tegnap sikerült leejtenünk a készüléket, és sajnos meg is lett az eredménye: betörött kijelző, használhatatlan telefon. Bekapcsolásnál sípol ugyan, de egyáltalán nem reagál semmire: ez lett a végeredménye a gravitáció VS Lumia 800 küzdelemnek, melyet követően lázas keresgélésbe kezdtünk: hátha ésszerű áron javítható a készülék.

Nos, rossz hírünk van: a botrányos akkumulátor kapacitás után íme a Lumia 800-as másik igencsak gyenge pontja: a kijelző javítását 60.000 Ft alatt nem ússzuk meg, ami – elnézve azt, hogy használtan 70-75ezerért már lehet kapni ilyen készüléket – nem igazán mondható gazdaságosnak. Gazdasági totálkár tehát, így hívják ezt autóknál, szerencse, hogy például a T-Mobile-nál és a Vodafone-nál van készülékbiztosítás, ami ilyenkor igencsak jól jöhet. Az eddigiek alapján Galaxy S III-nál és Lumia 800-nál mindenképp.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés