Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felejtsd el a jégkrémszendvicset! Jön a zselés cukorka!

Kütyük

Felejtsd el a jégkrémszendvicset! Jön a zselés cukorka!

Felgyorsulni látszik az idő a Googleplexben, alighogy novemberben bejelentették az Android 4.0 operációs rendszert, most február végén már nem arról, hanem az 5.0-ás Jelly Bean-ről hangosak a hírek!

A kaliforniai Mountain View-ben található Googleplexben igencsak előre tekerik az idő kerekét, 3 hónappal az Android 4.0 megjelenése után már újabb fejlesztést jelentettek be, az Android 5.0-t, ami folytatva az értelmetlen elnevezéseket, ezúttal a Jelly Bean (cukormázzal bevont, babszem formájú-méretű, belül gyümölcs-zselés cukorka) elnevezést kapta.

Sőt, az a szóbeszéd, hogy nem tartják az 1 évet (eredetileg év végén jelentették volna be valószínűleg az 5.0-t), nem várják meg a gyártókat, míg kihozzák a ICS-t a beígért modellekre, hanem már idén nyár elejére megjelentetik az 5.0-t. Mondjuk ez szerintem vitatható értelmű dolog, a Google-nak talán inkább több figyelmet kellene fordítania arra, hogy ösztönözze a gyártókat az ICS-t kiadására a most piacon lévő modellekre, hiszen óriási az igény az újra, a másra. Ráadásul a mai napig nincsen a Google Nexuson kívül egyetlen hivatalosan megjelent ICS-sel ellátott modell sem a piacon. Ígéretek persze vannak, több gyártó pontos ütemtervet is közreadott (pl. a Motorola), de eredmény egyelőre még nincs, csak a vágyakozás.

Legközelebbi határidő-ígéret a  március elsején megjelenő Samsung Galaxy S II  ICS-frissítés. Reméljük, rövidesen tesztelhetjük, miben tud többet, jobbat nyújtani a jégkrémszendvics és onnantól koncentrálhatunk a még újabbra, a zselés cukorra!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés