Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a négymagos HTC telefon

Kütyük

Jön a négymagos HTC telefon

Hívtuk már Edge-nek, Endeavor-nek, Supreme-nek is a telefont, melybe 4 magos processzor fog kerülni, ráadásul hamarosan be is mutatják.

Azt tudjuk, hogy nem megy most olyan jól a HTC-nek, de a tajvani gyártó csak átmeneti rossz passznak hívja az utolsó negyedévet. Már írtunk a Supreme-ről, melyet először Edge-nek aposztrofáltak majd Endeavor-nek neveztek el, aztán állítólag Supreme lett belőle, mégis, bárhogy fogják hívni, 4x másfél GHz fog ketyegni benne.
Az Endeavor (egyesek szerint Endeavour) processzora Tegra 3-as lesz, melyen akár Battlefield-ezni is lehet, mert erősebb, mint bármelyik mai forgalomban levő okostelefon. A négy magos CPU 1.5 GHz-es lesz, a készüléket pedig két hét múlva mutatja be a HTC Barcelonában. A kijelzője 4.7 colos és 720p-s felbontású, kamerája f/2.2 lencsével rendelkezik és 8 megapixeles, mely 1080p-ben rögzíti a videót. Operációs rendszere Android 4.0, melyet a HTC saját kezelőfelülete, a Sense egészít ki (annak is a 4.0-ás verziója). Azt nem tudni, hogy a 32 GB-os tárhellyel rendelkező erőműben lesz-e LTE vagy csak a mobil szélessávot fogja tudni, az viszont biztosra vehető, hogy nagyon drága, a következő hír pedig izgalmas lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés