Connect with us

Hirdetés

technokrata

Asus: Barcelonában debütál a végleges Padfone

Kütyük

Asus: Barcelonában debütál a végleges Padfone

A mobil és a tablet világ egyaránt régóta várja a tajvani vállalat hibridjét, amely immár végleges formában fog bemutatkozni az idei Mobile World Congress kiállításon.

Már tavaly is nagy port kavart az Asus Padfone készülékének bejelentése, pedig akkor jószerivel még csak két darab műanyagházról volt szó; inkább a koncepciót mutatta be a vállalat. Az idei barcelonai szakkiállításon azonban már a valóban működő, teljesen kész termék fogadja majd az érdeklődő látogatókat. A korábban csak egyes belső információk által megpendített hírt a napokban az Asus immár hivatalosan is megerősítette. Ezzel együtt még kevés biztos információ látott napvilágot a specifikációkat illetően.

Az mindenképpen borítékolható, hogy egy 4,3 colos képátlójú, szinte érintetlen, nyers Android operációs rendszerrel ellátott mobiltelefon lesz a központi egység, amely egy 10,1”-os táblakijelző modulba lesz beilleszthető.  Bár a processzor kérdése még nem teljesen egyértelmű, jó eséllyel a Qualcomm legújabb Snapdragon S4 meghajtója köré épül majd a masina – ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy igen tempós működést produkál majd. Mindennek fényében természetesen az ár és a pontos megjelenési dátum még abszolút ismeretlen, az viszont ugyancsak sejthető, hogy nem a filléres kategóriában indul majd hódító útjára az innovatív hibrid készülék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés