Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új PRADA okostelefon az LG-től

Kütyük

Új PRADA okostelefon az LG-től

Harmadik alkalommal kápráztatja el a közönséget az LG csúcstechnológiája és a PRADA egyedülálló stílusa.

A PRADA és az LG együttműködéséből harmadszorra is egy kívül belül lenyűgöző, felsőkategóriás mobiltelefon született. A PRADA phone by LG 3.0-át nagy várakozást követően Londonban mutatták be a nagyközönségnek. A két vállalat már korábbi két készülékével maradandót alkotott a stílus, a kiváló anyagok és a technológia ötvözésével.

A PRADA Phone by phone by LG 3.0 nagyszerűen ötvözi a PRADA jellegzetes stílusát az LG innovatív technológiájával. A PRADA letisztult és markáns vonalai egy 4.3 hüvelykes és 800 nites különlegesen fényes kijelzőt szegélyeznek. A klasszikus fekete borítást, a hátlapon található PRADA Saffiano kézjegy teszi teljessé. Az LG speciális technológiájával (FLoating Mass) igyekeztek a készüléken található hardvergombokat a minimálisra csökkenteni és ezzel optikailag tovább fokozni a készülék 8.5 milliméteres keskenységét.

A PRADA Phone by phone by LG 3.0 kívül-belül egyaránt lenyűgöző. Az 1,0 GHz-es, kétmagos, kétcsatornás kialakítása biztosítja a nagy sebességet és teljesítményt, kétsávos Wi-Fi rendszerével pedig villámgyorsan netezhetünk, akárhol vagyunk.

Az okostelefon letisztult és egyedi formatervezése bekapcsolás után is visszaköszön. A PRADA Phone by phone by LG 3.0 speciális felhasználói felületet kapott, csak rá jellemző fekete, szürke és fehér menüvel illetve ikonokkal. A felhasználók ezen az egyedi menürendszeren élvezhetik az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszer minden előnyét, amely később a 4.0 Ice Cream Sandwich-re is frissíthető lesz.

Az egyedi felhasználói élményt a 4,3 hüvelykes, 800 nites NOVA kijelző teszi teljessé. A megnövelt fényerejű kijelzőn szikrázó napsütésben is tökéletesen láthatjuk a 8MP-es kamerával készített fényképeinket vagy a 8GB-os belső memórián tárolt többi tartalmat.

A PRADA Phone by LG 3.0 tulajdonosai hozzájuthatnak a készülékhez tartozó kiegészítők sorához, mint például a PRADA márkájú tokhoz, vagy a Bluetooth headsethez.

A PRADA és az LG együttműködésének története

A PRADA és az LG közös munkája 2006-ban kezdődött. A kooperációból eddig két prémium kategóriás telefont eredményezett, 2007-ben és 2008-ban. Az együttműködés az okostelefonok legfontosabb elemeire koncentrál, ideértve a szoftvert és a kezelőfelületet, valamint a külcsín tekintetében a formatervezést és a csomagolást.

A PRADA Phone by LG 1.0 elsőként kapcsolta össze a divatházak és a mobiltelefon ipar világát. Kirobbanó siker volt, egy milliónál is többet adtak el belőle világszerte. A divatvilág történetében kivívott helyét jól bizonyítja, hogy a PRADA Phone by LG 1.0 állandó részét képezi a New York Városi Modernművészeti Múzeum (MoMA) és a shanghai-i Kortársművészeti Múzeum (MOCA) gyűjteményének.

A PRADA Phone by LG modellek mindegyike valamilyen merőben új technológiát tett elérhetővé a felhasználók számára. A PRADA Phone by LG 1.0 volt a világ első érintőképernyős mobiltelefonja, míg a 2.0-s modell az egyedi és innovatív karóra-összeköttetés technológiájával alkotott maradandót. Ez utóbbi egy sokkal egyszerűbb módját tette lehetővé a hívószámkijelzésnek, SMS küldésnek, hívásnapló, híváselutasítás és kétirányú értesítés funkció használatának.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés