Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG Optimus 3D a leginnovatívabb mobilkészülék 2011-ben

Kütyük

Az LG Optimus 3D a leginnovatívabb mobilkészülék 2011-ben

A brit Mobile Choice magazintól kapta a rangos elismerést a készülék.

A Mobile Choice magazin (az Egyesült Királyság mobiltelefon teszteket és iparági híreket tartalmazó lapja) az LG Electronics Android platformon futó LG Optimus 3D mobiltelefonját választotta az év leginnovatívabb készülékének. A Mobile Choice magazin innovációs díját azért ez az okostelefon kapta, mert csúcstechnológiás, szemüveg nélküli 3D-s technológiájával teljesen új fejezetet nyitott a mobiltelefonok történetében.

Az LG Optimus 3D okostelefon szemüveg nélkül is teljes 3D élményt nyújt. A felhasználók 4,3 inches 3D-s LCD kijelzőjén egyszerűen készíthetnek és oszthatnak meg 3D-s tartalmakat. A készülék 1,0 GHz-es TI OMAP4 kétmagos processzorral rendelkezik, amit dupla csatornás és dupla memóriás architektúra egészít ki.

 

A magazin néhány héttel ezelőtt jelentette be a 2011-es Mobile Choice Consumer díjának nyerteseit. A „leginnovatívabb készülék” kategória legjobb öt pályázóját egy olyan kérdőív alapján jelölték ki, amelyet közel 10 000 olvasó kitöltött. A végső nyertest a Mobile Choice magazin munkatársaiból és válogatott szakemberekből álló zsűri választotta ki.

Az LG Optimus 3D-t Európában 2011 júniusában, Ázsiában pedig augusztus végén mutatták be. A készülék legutolsó 2.2-es, illetve a később piacra kerülő 2.3.-as software verziója* olyan új funkciókat kínál, mint például az LG exkluzív 3D játék-konvertere, amely segítségével a felhasználók az OpenGL alapú játékokat 3D-s játékká alakíthatják, ezzel is növelve az elérhető 3D-s tartalmakat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés