Connect with us

Hirdetés

technokrata

Válassz zenét a törzshelyeden!

Kütyük

Válassz zenét a törzshelyeden!

Európai terjeszkedés kapujában a Noispot ”social pubbing” szolgáltatása.

Európai-szerte jelentősen megváltoztathatja a vendéglátóhelyek zenei világát a háttérzene kialakítását a vendégek kezébe adó ’Noispot’ nevű okostelefon applikáció. A fejlesztőkhöz érkező friss tőkével a sikeres hazai piaci kísérleteket követően megkezdődhet a szolgáltatás külföldi értékesítése. Az egy-egy szórakozóhely háttérzenéjét a közönség ízlésének megfelelően alakító, illetve a szórakozóhely és a vendégek kommunikációját lehetővé tevő „közösségi kocsmázás” (’social pubbing’) szolgáltatás, a tesztek eredménye szerint növeli a törzsközönség loyalitását és az ott eltöltött időtartamot.

A Noispot “social pubbing” szolgáltatása egy telefonos alkalmazás segítségével a szórakozóhelyek vendégeinek kezébe adja az irányítást, hogy okostelefonjaik segítségével végre ők dönthessék el, milyen zenét akarnak hallgatni. Ennek a háttérzenei szolgáltatásnak az itthoni és külföldi terjeszkedését biztosíthatja a fejlesztőkhöz a napokban beérkező friss tőke. A társaságot az elmúlt hetekben több olyan nemzetközi cég kereste meg, amely szeretne részt venni a szolgáltatás külföldi terjesztésében. A fejlesztésekhez és a külföldi megjelenéshez szükséges források így már rendelkezésre állnak.
A fejlesztők a Noispot rendszerét a legismertebb hazai vendéglátóhelyek vezetőivel együtt dolgozták ki 2011-ben. Az elvégzett tesztek azt mutatták, hogy tíz vendégből hét jobban emlékszik egy szórakozóhelyre, és gyakrabban tér oda vissza, ha ott a számára kedves zenét választhatta a Noispot-ot használva.

 „A vendégek a mobiltelefon segítségével eldönthetik, milyen zenéket szeretnének hallgatni, milyen sorrendben. Eközben jobban, komfortosabban érzik magunkat, ami a szórakozóhelyek tulajdonosai számára sem utolsó szempont, hiszen az elégedettebb vendég általában többet is költ” – mondta Zsigó Dávid, a Noispot Kft. ügyvezető társalapítója. A Noispot „social pubbing” szolgáltatása segítségével lehetőség nyílik a vendéglátóhely – vendég közötti kommunikációra is. A Noispot a szórakozóhely-vendég, illetve a vendég-vendég relációban nyújt újfajta kapcsolatot, online-üzemmódban összekötve a szórakozóhelyeket és azokat a fiatalokat, akik aktívak a mobil platformon és a közösségi oldalakon.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés