Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Nokia 500

Kütyük

Megérkezett a Nokia 500

Itthon is kapható a Nokia 500, mely a szokásos fekete modellen kívül több élénk színnel is megvásárolható.

Amikor reggel kiválasztunk egy ruhadarabot nem is gondolunk bele, hogy az adott színnel akaratlanul is kifejezzük a hangulatunkat, lelkiállapotunkat. Egy igazi nőnél pedig a kiegészítők is harmonizálnak az öltözékkel. A Nokia legújabb okostelefonja, a Nokia 500 pontosan ezért a feketén kívül két további, élénk színű, prémium minőségű hátlappal kerül a magyarországi üzletekbe, így könnyedén igazítható minden hangulathoz és stílushoz. A hátlapokon kívül pedig a Nokia Áruházból elérhető számos hazai tartalommal még inkább személyre szabhatóvá válik a készülék.
 A színek jelentése évezredek óta foglalkoztatja az embereket, és a különböző kultúrákban más-más jelentés is társul hozzájuk. Míg a piros szín viseléséből bátorságot meríthetünk és a fellépésünk is sokkal határozottabb lesz, addig a fekete kifejezetten rejtélyességet és eleganciát sugall, ha pedig éppen nyugalomra vágyna az ember, az ég és a tenger kékje mindig biztonságot nyújt számára. Mivel hangulatunk minden pillanatban változik, nem árt, ha ezt a külvilágnak is egyszerűen, akár egy másik színű kiegészítővel tudtára adhatjuk!

Nem csak a készülék külseje változtatható pillanatok alatt, hanem az üzenetek küldése, és a fotók megosztása is gyors és egyszerű, így a nap 24 órájában kapcsolatban maradhatunk barátainkkal és családtagjainkkal, és megoszthatjuk velük legfrissebb élményeinket Facebookon vagy Twitteren. A Nokia 500 okostelefonra előretelepített közösségi alkalmazásokon kívül még számtalan letölthető tartalom közül válogathatunk a Nokia Áruházban. A készülékre elérhetőek a legnépszerűbb hazai tartalmak is, a hírek szerelmeseinek az Index vagy a HVG mobilalkalmazása, a vásárlási mániával küzdőknek aBookline alkalmazása áll folyamatosan a rendelkezésére, de a párkeresők is rátalálhatnak az igazira a Lovebox alkalmazással.
Amit a telefonról érdemes tudni: 1.5 GHz-es a processzora, beépített wifi-vel és 3G-vel. A kamerája 5 MP és Symbian 3 (Anna) fut rajta.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés