Connect with us

technokrata

Az Apple nem fogadta el a Samsung ajánlatát

Kütyük

Az Apple nem fogadta el a Samsung ajánlatát

Az Apple köszöni a Samsungnak a békülési szándékot, de a kért feltételeket nem fogadja el.

Hogy mi volt az békülési szándék alapja, nem tudni, csupán azt, hogy mit kért a Samsung: ejtse a tiltást a bíróság. Pontosan ugyanaz történt a dél-koreai céggel a kontinensnyi országban, mint Németországban, ugyanis betiltották a tabletjüket Ausztráliában is, miután az Apple-nak a bíróság igazat adott.

Azt, hogy mit ajánlhatott a Samsung, csak tippelni lehet. De igazából mindegy is, mivel a cupertinói vállalat élből elutasította az ajánlatot.

Steve Burley, az Apple ügyvédje elmondta álláspontjukat, miszerint “elutasítottuk és ebben nincs semmi különös”, majd hozzátette, hogy “az elutasítás fő oka, hogy megelőzzék a megjelenést (a Galaxy Tab-ét) és hogy fentartsák a status quo-t (jelenlegi állapot)”.

A Samsung védői viszont csalódottak, véleményük szerint a fegyverszünet és a békülési szándék innentől már nehezen vihető végbe. Egy másik ügyvéd, Neil Young szerint, ha október közepéig nincs megegyezés, akkor utána már nem sürgős, ráér jövő tavaszig is az ügy (Ausztráliában ősszel). Hogy miért is lenne sürgős a megegyezés a Samsungnak? Attól még, hogy a déli kontinensen nyár lesz, jön a karácsonyi bevásárlási őrület, és Ausztrália az a piac, amelyet a legkevésbé súlytott a gazdasági válság.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu